FEBRUARI

 

 

Afzonderling

JANUARI  |  FEBRUARI

 

Tekst: Daniel Gybels
Regie & bewerking: Evelyne Janssens
Spel: Guido Vanderauwera, Manon Soberon
Live muziek: Evelyne Janssens

In "Afzonderling" maken we kennis met Marianne, een jonge vrouw op zoek naar antwoorden. Daarvoor klopt ze aan bij een verroeste kluizenaar, die echter niets van haar wil weten. Tussen de twee ontspint zich langzaam een sinister spel van vertrouwen, wantrouwen, aantrekking, afstoting en overgave.

+ Meer details »
 

De langen en de kleinen

JANUARI  |  FEBRUARI

 

Reeds jaren smeden acteur Mark Verstraete (oa Toneelhuis, KVS,
De Zweep, Kotmadam, Den elfde van den elfde...) en schrijver Geert Cyriel Tavernier (oa De echo van de maan- Het zweet van de zee) plannen om samen een voorstelling te maken over hun vriendschap doorheen meer dan vier decennia.
Hij, de kleine, haalt herinneringen boven van gezamenlijke tochten, avonturen, fantasieën, mijmeringen, conflicten en kwetsbaarheden... meestal in de buurt van water...

Verteller Mark Verstraete. Muzikant Dennis Allegaerts.
Coach Frie Couwberghs. Tekst Geert Cyriel Tavernier & Mark Verstraete. Kostuum Dotje Demuynck. Producent Nagalm bvba, LastPost vzw, Tinnenpot

+ Meer details »
 

Parle moi d'amour

FEBRUARI

 

Dé relatiekomedie!
Een verhaal dat van u of uw buren zou kunnen zijn!

Middernacht! Het uur van de waarheid! Het uur dat “hij” en “zij” kiezen om hun rekeningen af te lossen. Deze afhandeling is explosief voor het koppel, maar onweerstaanbaar grappig voor het publiek.
Letterlijk alle frustraties komen boven in een orkaan van verbaal geweld. Alles wordt tot op het bot uitgebeend: de opvoeding van de kinderen, hun seksleven, de schoonouders, hun ambities, haar plastische chirurgie, zijn hypochondrie, jaloezie ….

Auteur: Philippe Claudel
Regie: Nick Delafontaine Spel: Eric Kerremans en Ilse Janssens

+ Meer details »
 

Rookie Comedy (for kids)

FEBRUARI

 

De voorstelling van Rookie Comedy brengt comedy op maat van kinderen. Verder willen we er nog niet zoveel andere zaken over verklappen. Een publiek vanaf 10 jaar maakt op speelse wijze kennis met comedy en cabaret. Een topteam van (jongeren)entertainers werkt voor en achter de schermen aan een show die net genoeg amuseert, informeert en misschien af en toe een beetje jongleert. De eerste kijk in de leefwereld van recente testkonijnen uit het 5e en 6e leerjaar en 1e en 2é middelbaar sloegen ons alvast met verbazing. Voer genoeg voor een comedyvoorstelling 100% gemaakt voor kinderen, waarbij de ouders geregeld ook van hun stoel zullen vallen. Beloofd.
Peter Hens, gekend van ‘Voor De Leeuwen’ op één, leerkracht van opleiding en met heel wat ervaring voor een (jonger) publiek, zal de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak spelen om de zaal (van jong tot oud) voor hem te winnen.
Laat jouw kinderen dus kennismaken met stand-up comedy met onderwerpen die in hun leefwereld heel belangrijk zijn. En oh ja, af en toe een grappig liedje. Ook dat.
 

+ Meer details »
 

The Fiddle case: Irish traditional music with a twist

FEBRUARI

 

The fiddle case are:

 Eoin O’Neill, Adam Shapiro
Jon & Kieran O’Connell and Job Cornelissen


The Fiddle Case have gigged and toured all over Ireland and Europe, including festival gigs as Na Fir Bolg in Belgium. In a recent collaboration with Luka Bloom the two came together for a sold out concert in Doolin, where along with some choices from either set list, they sought to re-discover and interpret a collection of well known Irish ballads.

+ Meer details »
 

íSevilla suena! Sevilla klinkt!

FEBRUARI

 

 ¡Sevilla suena! Sevilla klinkt!

Flamenco

Artiesten:
Eva Verbruggen en Marta Arias (dans)
Sara Holgado (zang)
Gori Mazo (gitaar)
Javier Prieto (percussie)

In samenwerking met: La Barraca VZW

+ Meer details »
 
  1

 

 

 

Bookmark and Share

 

In de kijker

NIEUWS

Volg ons op facebook