Recital Ecem Topcu sopraan, cello en piano

Datum voorstelling

Aanvangsuur

Mozart, Gounod, Puccini, Donizetti, Bizet… 

Ecem Topcu, sopraan Suzanne Vermeyen, cello Elisaveta Vasileva, piano 

De sopraan Ecem Topcu studeerde aan het Ankara State Conservatory en was direct een veelbelovende sopraan. Ze maakte al gauw na haar studies haar debuut als Arsena in Der Zigeunerbaron en als Susanna in Le Nozze di Figaro bij de Samsun State Opera and Ballet (2019) en zong als soliste op verschillende prestigieuse festivals in Turkije. Momenteel woont zij in Gent en zingt regelmatig bij de Vlaamse Opera. 

Suzanne Vermeyen is celliste van het Alcea Kwartet (BL!NDMAN strings), het duo « VoCello » met sopraan Soumaya Hallak en is lid van het Bryggen Bruges Strings en Boho-players. Ook speelt ze in duo met Abdel Rahman El Bacha en met de pianiste Lokke Van der Ven. Ze speelt regelmatig in orkesten zoals het symfonische Orkest van de Munt. 

Pianiste Elisaveta Vasileva studeerde piano in Sofia en Freiburg en was  jarenlang begeleidster voor jonge violisten aan de Pflüger-Stiftung en bij masterclasses van o.a. Karl – Heinz Kämerling en Kim Kashkasian. In 1998 emigreerde zij naar Gent. Zij is momenteel lerares piano, kamermuziek en begeleidster aan de academie van Buggenhout. 

Tickets ook te verkrijgen in Theater Tinnenpot vanaf een uur voor aanvang van het concert.

Tickets volwassenen : € 17

Tickets studenten : € 15

Tickets volwassenen 65+ : €15

Reservatiekost : € 1,50

Tickets kinderen jonger dan 12 jaar : gratis

Tickets : https://www.uitbureau.be/nl/events-en-tickets/recital-ecem-topcu

Tickets Uitpas enkel via Uitbureau!

Event Schedule Details

    Deel dit event
    VOEG TOE AAN UW AGENDA