BILLIE : van zotte suggestie naar superschoon verhaal.

Datum voorstelling

Aanvangsuur

We spelen deze interactieve improvisatieshow in twee delen.

In het eerste deel krijg je een collage te zien van mogelijke BILLIE’s. Korte scènes die gespeeld worden met jouw suggesties.

In elke scène is BILLIE iemand anders. Het tempo van deel 1 is snel! We serveren je een tapasschotel vol potentiële BILLIE’s.

In deel twee kies jij welke scène uit deel 1 je het beste vond. En wie dus deze avond BILLIE is.

Onze acteurs nemen je suggesties mee en improviseren ter plekke de personages, het verhaal en de setting van de show bij elkaar. Ze mogen maar enkele hulpmiddelen gebruiken : een tafel, een zetel, stoelen. En vooral… hun verbeelding!

Het uiteindelijke doel van deze show is : een prachtig verhaal op poten zetten, met sterke personages, echte emoties en heel wat humor.

Elke BILLIE is uniek! Elke voorstelling is anders, elke show heeft een andere plot. Je zal geen twee keer hetzelfde verhaal zien.

En het zou natuurlijk geen import zijn als er geen fantastische muzikale begeleiding was van onze huispianisten. Ook geïmproviseerd, uiteraard.

En maak je geen zorgen dat je uit het publiek wordt geplukt zoals weleens gebeurt bij optredens van stand-up comedians.  Dat gaan we niet doen! Wat je wél mag doen (als je wilt), is suggesties roepen naar onze acteurs wanneer de MC’s erom vragen. Wat is Billie aan het doen? Wie is zijn/haar beste vriend, Wat is zijn/haar job? Welk geheim heeft BILLIE?

 

Tickets : 18 euro

Studenten : 12 euro

Magere Maand-tarief : 12 euro

Sociaal tarief : 4 euro

Ik heet BILLIE-tarief : 0 euro

Tickets : https://www.bil.be/voorstellingen/billie-drie-shows-dit-najaar

Event Schedule Details

    Deel dit event
    VOEG TOE AAN UW AGENDA