HABEMUS PAPAM one pope show

Datum voorstelling

Aanvangsuur

Een feelgood one man comedy show geschreven en gespeeld door Jan Lissens, oud-student Theater- en Filminstituut Stijn Brouns, in een regie van Stijn Brouns

Zijn naam is François. De Soi voor de vrienden. Ze zeggen wel eens “Op een dag vind je de job van je leven, en dan ben je weg natuurlijk!”. Voor Soi was het zo simpel niet. Soi heeft heel wat watertjes moeten doorzwemmen eer hij zover was. Het was een hele reis…Maar nu staat hij er…Soi I, Paus van de Soissiliaanse Kerk.

Soi neemt je mee op zijn komische reis naar die job. Hij vertelt over wie hij op die reis heeft ontmoet, zijn aanvaringen met een zekere pastoor, zijn wedervaren met de Dame van de VDAB, waarom de Soissiliaanse Kerk één groot feest wordt, en waarom al die regeltjes er gewoon te veel aan zijn.

Soi is nu gelukkig, en op het einde van zijn reis zal u dat ook zijn. Kom lachen, kom een beetje nadenken, maar kom vooral genieten.

Tickets : https://www.uitbureau.be/nl/events-en-tickets/abemus-papam-one-pope-show?fbclid=IwAR3oO3oZguP5rQGRfx_ddBlYKEiMU-Ct6Ic_lzRWu0Z-V8Kt4K-SyeZy4oE


Event Schedule Details

    Deel dit event
    VOEG TOE AAN UW AGENDA