BILLIE : van zotte suggestie naar superschoon verhaal.

Datum voorstelling

Aanvangsuur

In deze live improshow met als hoofdpersonage BILLIE, bepaalt het publiek wie BILLIE is en hoe zijn of haar leven er uit ziet.

Onze twee charmante MC’s polsen bij het publiek naar hun visie op BILLIE : diens leven, beroep, ambities, vrienden, …

Onze acht acteurs nemen je suggesties mee en improviseren ter plekke de personages, het verhaal en de setting van de show bij elkaar. Ze mogen maar enkele hulpmiddelen gebruiken : een tafel, een zetel, stoelen. En vooral… hun verbeelding!

Het uiteindelijke doel van deze show is : een prachtig verhaal op poten zetten, met sterke personages, echte emoties en heel wat humor.

Elke BILLIE is uniek! Elke voorstelling is anders, elke show heeft een andere plot. Je zal geen twee keer hetzelfde verhaal zien.

En het zou natuurlijk geen import zijn als er geen fantastische muzikale begeleiding was van onze huispianisten. Ook geïmproviseerd, uiteraard.

En maak je geen zorgen dat je uit het publiek wordt geplukt zoals weleens gebeurt bij optredens van stand-up comedians.  Dat gaan we niet doen! Wat je wél mag doen (als je wilt), is suggesties roepen naar onze acteurs wanneer de MC’s erom vragen. Wat is Billie aan het doen? Wie is zijn/haar beste vriend, Wat is zijn/haar job? Welk geheim heeft BILLIE?

 

Tickets : 18 euro

Studenten : 12 euro

Magere Maand-tarief : 12 euro

Sociaal tarief : 4 euro

Ik heet BILLIE-tarief : 0 euro

https://www.bil.be/voorstellingen/billie-drie-shows-dit-najaar

Opgelet: dit is een Covid Safe Event!

Event Schedule Details

    Deel dit event
    VOEG TOE AAN UW AGENDA