INA ROSE

Datum voorstelling

Aanvangsuur

INA ROSE is een jonge Belgische singer-songwriter. Roadtrippend door de Verenigde Staten ontwikkelde ze een liefde voor de Amerikaanse countrymuziek. Vanaf dat moment inspireerden artiesten als Alison Krauss, Dolly Parton en The Chicks haar om eigen verhalen te vertellen door middel van muziek. Deze invloeden zijn te horen in haar eerste EP ‘Sound Of Love’ die in november 2021 uitkwam. Met haar aanstaande werk brengt INA ROSE een nieuwe sound, waarbij ze de klanken van authentieke en moderne countrymuziek samensmelt.

Met haar debuut EP ‘Sound Of Love’ geeft ze een Belgische touch aan countrymuziek. Een liefdesverhaal van vlinders tot een gebroken hart, alle kanten blootgelegd. Nostalgisch, lieflijk of soms net vlijmscherp, maar bovenal een hoogst persoonlijke rit.

Kom live meegenieten en laat je meeslepen door de zeemzoete klanken van de country instrumenten die in Europa jammer genoeg vaak het licht niet zien. De dobro, mandoline, pedal steel, banjo en een heleboel gitaren vormen een geheel waarbij je wegdroomt op een muzikale reis.

Bezetting:
INA ROSE – zang, gitaar, keys
David Piedfort – dobro, gitaar, backing vocals
Tom Willems – pedal steel, gitaar, banjo, backing vocals

Mart van den Bighelaar – mandoline, gitaar, backing vocals

Tickets : https://ina-rose-tinnenpot.eventsquare.store/2ntytchgrz5a

Event Schedule Details

    Deel dit event
    VOEG TOE AAN UW AGENDA