SANTUARIO flamenco !!!EXTRA VOORSTELLING!!!

Datum voorstelling

07/07/2020

Aanvangsuur

20:00

Flamenco gezelschap María “la Serrana” uit Sevilla gaat op zoek naar het heiligdom van spititueel Andalusië. Een intense flamenco-avond !

Flamenco gezelschap María “la Serrana” is een bekende gast in de stad Gent. Zij trad tweemaal op in de Handelsbeurs en ook in het Capitole, met de voorstellingen Esencia, Generaciones en Los Hombros de Hércules.

Nu gaat zij met haar gezleschap een bijzondere weg bewandelen: die van de flamenco stijlen die niet vaak op het podium komen omdat zij behoren bij de familie kring, of in de gebedshuizen. Op zoek naar spiritueel Andalusië.

Natuurlijk is ook deze keer het gezelschap bemand door bijzondere flamenco artiesten van het hoogste niveau. Op zang komen twee van de vier beste zangers voor dans van het moment mee: Juan José Amador en Pepe de Pura,. Op gitaar hebben we de ritmevaste en gevoelige Luis Amador. Op dans hebben we naast naast María “la Serrana” de spectaculaire zigeuner danser Antonio Moreno “Polito”. Hij is één van de vijf Farruco mannen, special guest bij Tomatito én voor de mensen die van wat lichtere muziek houden: de danser bij popfenomeen Rosalía. Speciaal in gent komt ook de elegante Irene Alvarez ons team versterken

Een bijzondere flamenco avond die u niet mag missen!

FAQ evenement

Maatregels COVID-19

- We houden rekening met de Social Distancing. - Ontsmet uw handen aan de ingang - Dragen van een mondmasker is sterk aangeraden. - Kom tijdig zodat wij u rustig uw plaats kunnen wijzen.

Event Schedule Details

  • 07/07/2020
    20:00 - 21:30
  • 07/07/2020
    17:45 - 19:15
Deel dit event
VOEG TOE AAN UW AGENDA