GENTSE FEESTEN : JE SUIS PIPPI (dans le kakka) VEERLE MALSCHAERT

Datum voorstelling

Aanvangsuur

We zitten allemaal in de shit.

Zo ook Veerle Malschaert, maar daar gaan we het niet over hebben. Of toch wel! Maar dan op de leukste manier die er te vinden is. En vooral hoe we eruit geraken. Want dans le kakka, tu dois devenir Pippi!

Ook (en zéker) in tijden als deze, waar we met angst en rampspoed rond de oren geslagen worden, zoekt Veerle, samen met de Pippi in zichzelf, de hoop in de wanhoop, de verbinding in de polarisering, het plezier in de sleur en de vrijheid in de beperking.

When life is shit, stijgt deze Pippi in ware Mary Poppins stijl erboven uit. Als het met bakken uit de lucht valt, schuilt ze zingend onder haar para-pipi, wordt er met modder gegooid, danst ze achter haar para-kaka. En het goeie nieuws is, u mag meedoen, vrij en blij, want er zit ook Pippi in u en mij.

Veerle Malschaert volgt, net als Pippi Langkous, haar eigen parcours en laat zich als artiest niet in een vakje duwen of aan banden leggen door labels. Ze ontwikkelde een uniek genre dat je nog het best kunt omschrijven als openhartig, authentiek, kwetsbaar en troostende comedy, een uniek genre waar Veerle Malschaert als theatermaker en comédienne ondertussen gerust haar patent op mag nemen.

Event Schedule Details

    Deel dit event
    VOEG TOE AAN UW AGENDA