GENTSE FEESTEN : De Valse Teefjes “En Avant!”

Datum voorstelling

Aanvangsuur

De Valse Teefjes brengen tijdens de GF een beklijvende ode aan het leven met hun nieuwste voorstelling ‘En avant! Ons verlangen zat te lang gevangen’. 

‘En avant!’ is de gloednieuwe show van de Valse Teefjes, hét Gents stadskoor met een hoek af. In én buiten Gent konden de Valse Teefjes al velen charmeren met hun mix van covers met eigen teksten die durven te schuren en botsen maar waarbij humor en vreugde altijd de bovenhand halen. De tijdsgeest is ook in deze nieuwe show prominent aanwezig: de klimaatcrisis, de oorlog en het verlies, maar ook de liefde, het verlangen, lingerie en te veel lekker eten. 

De Valse Teefjes worden begeleid door professionele muzikanten: op accordeon Tine Vandenbussche, op altviool: Marijn Thissen of Sterre De Raedt, op trompet, contrabas of tuba: Pieter Mortier of Lara Rosseel. De zin voor afwerking van zangcoach Sterre De Raedt en de af en toe absurde touch van regisseur Ineke Nijssen zorgen voor een beklijvend geheel met een eenvoudige ondertoon: het leven is een wonderlijk feest!

Tickets : https://www.uitbureau.be/nl/events-en-tickets/en-avant

Uitpas enkel via uitbureau!


Event Schedule Details

    View All Date

    Hide All Date

    Deel dit event
    VOEG TOE AAN UW AGENDA