Op zoek naar een man

Op een persoonlijke en muzikale manier neemt Bert je mee in zijn zoektocht naar intimiteit. Je wordt ondergedompeld in zijn humoristische liedjes en verhalen over dates, keihard op je bek gaan, gênante situaties, de idealisering van Hollandse mannen en nog veel meer.

In zijn solovoorstelling neemt hij zijn eigen verlangens en gevoelens onder de loep en vraagt zichzelf af naar welke soort man hij op zoek is. En zegt dat ook iets over hoe hij in het leven staat?

Een muzikale voorstelling over de moeilijke, grappige en gevoelige zoektocht naar intimiteit.

Credits
Tekst, spel en muziek: Bert Van Puymbroeck
Coaching: Gode Kempen
Techniek: Saif Saloomi

Kostuum: Ruud Anthoni

Beeld: Monday Agbonzee Jr.
Met de steun van Fameus en stad Antwerpen

www.bertmusic.eu
Instagram: bert_music

 

Bio

Bert Van Puymbroeck (1992), hij/hem, is al zijn hele leven gebiologeerd door de menselijke psychologie. Als theatermaker, singer-songwriter en therapeut onderzoekt hij telkens in zijn werk diepe menselijke behoeftes zoals verbinding, intimiteit, seksualiteit en veiligheid.

In 2019 is Bert voor het eerst te zien met zijn eigen werk op het Antwerp Queer Arts Festival, gevolgd door zijn eerste single ‘Mijtijd’. In 2022 ging zijn eerste solovoorstelling ‘Op zoek naar een man’ in première. Deze speelt nog steeds in Vlaanderen en Nederland. Bert werd in 2022 geselecteerd voor de voorrondes van Cameretten en stond in 2023 op het eerste Utrecht Queer Culture Festival. Zijn nieuwe voorstelling ‘Stroom’, over de zoektocht naar ‘inner peace’ is vanaf 2024 te zien in de theaters.

 

Quotes over de voorstelling

“Ik heb erg genoten van de voorstelling! Het was creatief, vol humor en vooral heel realistisch en herkenbaar.”

Programmator

“Jouw toneelstuk was echt fuuuucking goe! Wij zijn echt strijk gegaan!”

Grindr bericht na Pride Antwerpen

“Ik heb erg genoten van je voorstelling gisteren. Bepaalde zaken waren behoorlijk herkenbaar, beetje confronterend, juist erg goed om erover aan het denken te gaan. Je zingt zo mooi en vertelt zo prachtig, bedankt!

Toeschouwer Utrecht Queer Culture Festival

“Wat een leuke voorstelling! Nou beter gezegd geile voorstelling, ook grappig en emotioneel maar vooral geil 😂 Hebben er enorm van genoten!”

Toeschouwer Arenberg

Praktisch

14/12/2024 - 20u

15,00 euro

Beckettzaal

Tickets